תוצאות בדיקות חדשות

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

22/05/2014 | 22:07 | מאת: חנין

לד"ר גזמאוי שלום היום ביצעתי בדיקות דם חדשות אני מעוניית שתראה אותן ותסביר אם אני עדיין עומדת בתנאים כולסטרול 169 שומנים 352 HDL 46 NONHDL 123 אשמח לקרוא תגובתך אגב אני הזמנתי תור אצלך בחודש יולי הקרוב כי אני מעוניינת שתנתיח אותי אם הכל הלך בסדר בעזרת השם

בוקר טוב חנין עניתי לך קודם דרך הנייד שלי , יכול להיות שזה לא הגיע . אחזור על התשובה : אם את מתכוונת לשומנים כאל TG כן את עומדת לדעתי בקרטריונים לקבל אשור על הניתוח . בכל זאת לא פעולה פשוטה ואת צריכה לקבל הסבר מפורט על כל מה שאת הולכת לעבור . בנתיים תכיני כל המסמכים ונעיין בהם כשאת מבקרת במרפאה . שיהיה לך יום טוב . ד"ר ג'זמאוי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר