דלקת בפורט

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

11/05/2014 | 08:19 | מאת: ויקה

שלום, לפני כמה חודשים החלה לי דלקת בפורט ובאזור החתך נוצר מעין חור) הייתה שלפוחית מלאה בנוזלים שלפתע התפוצצה)... טיפלתי בפלג'יל וציפרודקס והחור נסגר וההפרשות פסקו נוצר באזור החתך מעין פצע יבש ללא נוזלים.. לפני כיומיים שוב נפתח החור ושוב התחלתי לטפל עם אנטיביוטיקה.. השאלה שלי: למה זה קורה? למה הדלקת חוזרת שוב ושוב ומה אפשר לעשות חוץ מלהוציא את הטבעת?

שלום ויקה דלקת חוזרת בפורט מבקשת אקספלורציה וסיכוי גדול להוצאת הטבעת . דלקות במקום יכולות להיות בגלל : 1. חדירת חיידקים בזמן הזרקת חומר הניפוח 2. נוכחות של גוף זר מזוהם שמהווה מוקד לחיידים.3. סינוס בתת עור עם פתח עורי .4. מוקד זיהומי תוך בטני שמתמשך עם הצנור לתת עור . לדעתי את צריכה הערכה ע"י הרופא שהכניס הטבעת והחלטה משותפת לאקספלורציה עם אפשרות להוצאת הטבעת . בהצלחה ד"ר ג'זמאוי מג'מאל

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר