ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

29/12/2013 | 00:38 | מאת: אתי ברדה

אני צריכה לעבור ניתוח בקע בושט ורציתי לדעת אם זה לא מפריע לטבעת לקיצור קיבה שקיימת אצלי ומעכשיו בגלל שיש לי בקע זה מפריע אי אפשר לכוונן את הטבעת צריך להוציא אותה לנתח את הבקע ולהחזיר האם זה לא מסוכן. ניתוח משולב כזה.

יש סכנה בניתוח מסוג זה. מה שחושב זה ביצוע ההערכה מדויקת לפני הניתוח, כולל בדיקת בליעה בגסטרוסקופיה. הכול תלוי בהאם הניתוח של הטבעת נעשה בצורה לפרוסקופית, תלוי בסוג הבקע (גולש או לא גולש). נשמל לבדוק אותך במרפאתינו לקבלת תשובות ספציפיות לנושא.

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר