ליפני ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

05/11/2013 | 08:43 | מאת: דקלה

אני לפני ניתוח וצריכה להחליט על בית חולים הלל יפה והייתי מעוניינת לדעת: מי הרופאים שמנתחים בהלל יפה ניתוחי שרוול? כמה ימיי אישפוז זה מצריך? והאם אני חייבת להגיע עד לשם לביקורות ? (אני תושבת תל אביב וזה קצת רחוק לי )

בוקר טוב דיקלה. אנחנו במערך הכירורגי מנתחים מספר רופאים בכירים עם נסיון טוב בכירורגיה בריאטרית- כירורגיה להורדת משקל- .הניתוחים מבוצעים ע"י רפואי מחלקה כירורגית "א" ורופאי מחלקה כירורגי"ב" . בהמשך ארשום השמות של חלק מהרופאים . ימי האשפוז הם לרוב חמשה ימים , במטרה להשאיר המנותחים זמן טוב עד הכנתו לחזור הביתה וזאת עקב וודוי שהכל בסדר וקבלת הדרכה. מהדיאטנית על המשך קבלת כלכלה . בהמשך המנותח מתבקש להיות במעקב ולבקר אצלנו במסגרת מרפאת השמנת יתר מספר פעמים בשנה הראשונה . אני מאחל לך החלטה טובה וניתוח מוצלח. להלן שמות הכירורגים המנתחים כירורגיה בריאטרית במערך הכירורגי כאן : ד"ר ג'זמאווי, פר אלפיסי , ד"ר שמילוביץ , ד"ר טרויצה , ד"ר ג'בארין , ד"ר מדמבד , פר קראוס , ד"ר קורין בכבוד רב ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר