שרוול לאחר הוצאת טבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

27/05/2013 | 23:07 | מאת: פנינה

לפני כ-6 שנים עברתי ניתוח טבעת .החלפתי אותה לאחר כשנה הגלל שזזה.לפני שנה שוב הרגשתי שהיא לא מועילה ובבדיקה התגלה דלף טבעתי.אציין שאף פעם לא הסתדרתי עם הטבעת והקאתי המון.בניתוח שנערך לפני כחודשיים הוצאה הטבעת מפני שחדרה לתוך המעי .המעי תוקן. כמובן אני עדיין שמנה.גובה 1.67 משקל 103. שאלותי:האם ניתן לעשות ניתוח אחר ומתי? האם יש סיכון יתר בניתוח חוזר? האם שרוול הוא הפיתרון האידיאלי?

שלום פנינה. כן נתן לבציע ניתוח אחר אך כל ניתוח אחר הולך עם יותר סכנה . שרוול הוא ניתוח ללא השקות והוא ניתוח עם פחות בעיות יחסית לניתוחים אחרים . את צריכה לעבור הערכה מדויקת כולל גסטרוסקופיה וצילומים של בליעה. תגשי למרכז לניתוחי הרזיה. אשמח לקבל אותך בהלל יפה ד"R ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר