שאלה לדר גמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

13/09/2012 | 18:37 | מאת: טרום מעקף

שלום לך אני מועמדת למעקף קיבה בבית חולים העמק אני מוכנה עם כל הבדיקות ויש לי אישור אני רק מחכה לתור לניתוח כבר יותר מששה חודשים ,השאלה שלי היא האם אני יכולה לעבור את הניתוח אצלך ? והאם אני צריכה אישור חדש ? ותוך כמה זמן אני יכולה לעבור את הניתוח ? סליחה על ההארכה ותודה לך מראש

שלום . ניתוח מעקף קיבה את יכולה לעבור אצלי אך את התחלת בבית חולים אחר . לא נעים לי להעביר אותך אלי אם את מתוכננת לניתוח בעפולה . אם תהיי משוחררת מאתם ואת מעוניינת לעבור אצלי , בשמחה אני אטפל בך . המעבר מחייב אשור חדש מהקופה למעקף קיבה בהלל יפה . הטור אצלי בסיבות שלשה חודשים . שיהיה בהצלחה . בכבוד רב ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר