אין ירידה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

03/07/2012 | 14:29 | מאת: מיואשת מאוד!!!

שלום, אני כל פעם שעושה דיאטה ויורדת בערך 5 קילו, המשקל שלי נעצר לא יורד יותר אני עושה הכל לפי התפריט... אפילו עשיתי יום שפחות אכלתי כדי להזיז משהו וזה לא עוזר... אני שותה ביום לפחות 2 ליטר מים, והמשקל לא זז!!!! זה נורא מייאש כבר שבועיים אני ממשיכה את הדיאטה בתקווה שאני ארד אפילו מאה גרם... אבל אני לא יורדת הבלוטת תיריס שלי תקין... אני בת 23 מה הסיבה? ומה הפתרון? תודה

את לא מציינת המשקל והגובה . לכל גובה יש משקל אדיאלי .אין מספיק ניתונים בבקשתך. לכל אחד שרוצה לרדת במשקל יש לבציע הערכה , כולל שאילות , בדיקה גופנית , לפעמים בדיקות משלימות . יקבל הסבר על סיבת ההשמנה שלו ועל האופציות הטיפוליות כולל סיכויי הצלחה וסיבוכים אפשריים . ידוע להרבה מאתנו שירידה במשקל לאחר התחלת דיאטה לא מתמשכץ אצל הרבה . את לא צריכה להכנס ללחץ בגלל זה . תגשי לרופא משפחה ולדיאטנית שיעשו הערכה ראשונית ולאחר מכן אם המצב מבקש השלמת ההערכה וטיפול אצל מומחה בתחום מסוים , נא להבדק אצלו . אני במרפאה כאן אשמח לבדוק אותך ובהסתמך על ניתוים מדויקים להמליץ על אופציות טיפוליות . בכבוד רב ובהצלחה . ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר