ד"ר שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

28/11/2011 | 15:38 | מאת: נרמין

28/11/2011 | 15:40 | מאת: נרמין

האם חייבים להיות אצל דיאטנית לפני ניתוח . זה חובה בשביל לאשר ניתוח מישהו סיפר לי לפחות 10 מפגשים אני בקופת חולים כללית ואני עושה דרך המושלם

בוקר אוב נרמין . הערכת דיאטנית חשובה במטרה להערכה יותר טובה לתוצאות לאחר הניתוח . הערכת דיאטנית תתן הערכה להצלחה/כשלון של נסיונות בעבר של סוג טיפול לא ניתוחי .המנותח יהיה במעקב צמוד לאחר הניתוח אצל דיאטנית שתסביר לא על סוג הכלכה והמעבר ומתן המולטיויטמינים . אני אישית נוהג לקבל הערכה מדיאטנית . זה חשוב וזה לא יזיק. בהצלחה . ד"ר ג'זמאוי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר