לווי לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

16/07/2011 | 07:36 | מאת: rikiyefet

שלום ד"ר סקרן, רציתי לדעת האם גם בבי"ח ציבורי יש מעקב של דיאטנית לאחר הניתוח ואם כן כל כמה זמן?

16/07/2011 | 16:14 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

יש להפנות את השאלה לדיאטנית של בית החולים, לדעתי יש אפשרות הבעיה היא טופס 17 לדיאטנית דרך קופ"ח. יש גם דיאטניות בקופ"ח

19/07/2011 | 11:50 | מאת: שושי

צריך מעקב של דיאטנית ואפילו רצוי מעקב של פסיכולוג הרי שזה לא פחות חשוב כדי לקבל תמיכה אחרי ההליך, צריך לדעת בלי קשר שיש לקחת ויטמינים בחודשים שאחרי הניתוח כמו מהערכה הבריאטרית כמו של סופהרב שמכילים את כל הויטמינים, כדאי לברר לגבי הדיאטנית

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר