שבועיים לאחר מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

16/05/2011 | 22:19 | מאת: נופר

היי ד"ר סקרן. מה שלומך?? אני שבועיים אחרי מעקף שאתה ניתחת באסותא והמרגש פשוט מעולה!!!!!!! רציתי לדעת... מה יקרה אם אני אשתה יין אדום? אני יודעת שעדיף להימנע ממשקאות אלכוהולים אבל זה ממש קשה... לא שאני מכורה אבל פשוט אני בתקופת אירועים שמחים וזה ממש חסר... יש אפשרות? אפילו כמה לגימות? תודההה

19/05/2011 | 22:08 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

היי נופר אלכוהול מותר כחודש אחרי הניתוח בכמות מינימלית. לא הלגזים. אלכוהול יכול לפגוש ברירית של הקיבה והפחד שלי מדימום או כיב. את חייבת לקחת לוסק 20 מ"ג פעם ביום במשך 6 שבועות. ד"ר סקרן

14/06/2011 | 13:04 | מאת: לפני ניתוח

שלום לך. הייתי רוצה לשמוע, אם אפשר איך עברה עלייך ההחלמה מן הניתוח? כיצד בחרת את הרופא המנתח? תודה מראש

14/06/2011 | 13:33 | מאת: נופר

היי, אצלי ההחלמה הייתה מאוד מהירה.. נותחתי ביום רביעי, יום שישי כבר שוחררתי הביתה, יום ראשון כבר הסתובבתי רגיל מחוץ לבית, ויום רביעי (שבוע בדיוק) כבר חזרתי ללימודים ולעבודה (סטודנטית). לגבי מנתח, שמעתי דברים מדהימים על ד"ר סקרן, אחד הטובים בתחום ובייחוד במעקף קיבה ולכן החלטתי שרק הוא ינתח אותי. ממליצה בחום על הניתוח. בהחלט קיבלתי חיים חדשים. 4 שבועות אחרי ו15 ק"ג פחות. פשוט מאושרת. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר