האם הקאות גורמות להרחבה של הקיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

04/08/2020 | 17:09 | מאת: קרינה

שלום אני חצי שנה אחרי שרוול. הורדתי 33 קילו. מקפידה מאוד על הםרדת אוכל ושתייה,לאכול כמויות קטנות וסבירות לאכול לאט וללעוס טוב. בכל זאת מדי פעם יש בחילה שמסתיימת בהקאה. שאלתי היא האם עצם ההקאה למרות שכמות המזון שנאכלה קטנה יכולה לגרום להרחבת השרוול??

שלום רק היום חזרתי מבידוד הקאות חוזרות לא אמורות לגרום להרחבה של השרוול . כל הקאה דורשת בירור מלא . נא לגשת לרופא המנתח לצורך בירור . יום טוב ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר