שתי התכיבויות בקיבה דיסטאלית לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

18/08/2019 | 15:17 | מאת: אורית

עברתי בדיקה גסטורסרופיה אשר הראתה שתי התכיביות בקיבה דיסטאלית נלקחו סיופסיות אנטרום קיבה העם ניתוח מעקף יכול להיות בעיה? תודה מראש

בוקר טוב מנותחי מעקב קיבה עם השקה אחת יכולים לסבול מכאבים ברום הבטן בגלל רפלוקס מרתי . כל השקה יכולה לפתח כיב . אבל יש סיבות אחרות גם לכיבים בעקר אם מדובר ביותר מכיב אחד . חשוב תשובת הביופסיה . אני בטוח שהגסטרואנטרולוג יזמין אותך לקבלת התשובה . אני מציע לחזור לגסטרואנטרולוג שבצע הגסטרוסקופיה ולהיטות בקשר עם הכירורג המנתח בכבוד רב ד"ר ג'זמאוי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר