שלום ד"ר נאסר

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

01/05/2011 | 15:09 | מאת: הגר

שלום ד"ר יש לי שאלה אליך ,אני שוקלת 100 קילו,ואני רוצה לעבור קיצור קיבה,אני עומדת להתגייס עוד 4 חודשים בערך והייתי רוצה לעבור את התהליך הזה בתקופה הקרובה,אם תוכל לייעץ לי זה יהיה מצויין.בתודה ,הגר.

01/05/2011 | 15:16 | מאת: הגר

אגב ד"ר אני בת 19 וחצי,1.68 מטר.אבקש ממך בבקשה לענות לי,ואם ארצה לעבור את הניתוח אני רוצה אצלך אני מהצפון ממטולה,אני מבטוחת כללית מושלם פלטיניום.

07/05/2011 | 21:57 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

היי אין בעיה תגיעי אלי למרפאה להשמנה בהלל יפה, אפשר לעבור את הניתוח דרך פלטינום בבית חולים אילישע חיפה

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר