ניתוח מיני מעקף ........

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

23/09/2017 | 02:03 | מאת: רואא

שלום בת 20 , עברתי ניתוח מיני מעקף לפני חודשיים הייתי שוקלת 122 עםBMI= 45 אני יורדת באופן מאוד איטי לא מרגישה שיש הגבל אני אוכלת כל סוגי האוכל מבלי הרגשה של כאבים , הקאות או בחילות האם זה נורמלי ? אני מפסיקה לאכול כי אני פוחדת להמשיך לא מרגישה שובע ! תמיד רעבה ! אני פוחדת אני אוהבת אוכל מבלי גבולות יש לי פחד שלא ארד במשקל ואשמין בחזרה אני עושה כל האפשר ולא מצליחה ! תעזור לי בבקשה מה לעשות ? מה הפתרון ?

שלום לך יש מנותחים שיורדים במשקל בצורה איטית והירידה בסוף היא טובה. חודשיים עוד מוקדם לקבוע התוצאות של ניתוח זה . המנותחים ממשיכים לרדת במשקל כששה חודשים וחלק גם ממשיך לרדת לאחר מכן . כמות וסוג האוכל הוא גורם חשוב לתוצאות החיוביות של הניתוח. אני מציע שתפני למראפת השמנת יתר להערכת והדרכת הדיאטנית וגם להערכת המנתח. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר