ניתוח מיני מעקף שני שבעלי עשה מבקשת עזרה בישביל לעזור לו

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

11/05/2017 | 10:27 | מאת: NOT_FOUND

בעלי עשה ניתוח שני מיני מעקף ובימקום לרזות רק משמין מה אפשר לעשות אפילן לביקורת אצלך ואצל הדיאטנית לא מעוניין להגיע מה אפשר לעשות כדי לעזור לו לרזות הוא אומר שהו יכול לאכול ואין לא מיגבלה מתי לעצור עים אפשר לקבל הדרכה ואני יעזור לו תודה מראש

שלום רב המצב של בעלך הוא לא רגיל . בדרך כלל המנותחים יורדים במשקל . לפעמים הירידה היא איטית . בניתוח זה משלבים שני גורמים של ירידה במשקל שהם רסטריקציה ושל תת ספיגה . האיש חייב להגיע להערכה במרפאת השמנת יתר . נא לשלוח אותו למרפאת השמנת יתר כולל בדיקות דם של רוטינה רחבה ופורפיל הורמונאלי . בכבוד רב

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר