ניתוח להשתלת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

01/08/2016 | 21:17 | מאת: דוד

שלום אז ככה היה צריך להיות לי ניתוח שביטלתי להשתלת סחוס לפני כחודשיים בברך שחיקה דרגה 2 , רציתי לדעת האם כדאי לי לחכות כמה שנים ולסבול את הכאבים והתחום יתפתח עוד יותר? או שזה יכול לעשות לי נזק? ומה האופציות הכי טובות שיש היום להשתלת סחוס בברך?

הטיפול בנזקי סחוס תלוי בעומק הנגע, שטחו ומיקומו וכן במשך זמן התלונות.זאת כמובן בנוסךף למצאי הבדיקה הגופנית. משכך ברור כי לא ניתן לדבר על האופציות הכי טובות - הכל מותאם לנגע הספציפי. אין סיבה לסחוב בעיה שמובילה לכאב. ממליץ להוועץ ולהבדק ע" אורטופד העוסק בבעיות אלו

25/08/2016 | 13:54 | מאת: דוד

אני לאחר 5 ניתוחים ומפחד לעשות שוב ניתוח כושל ולמיטה הבנתי גם השיקום הוא של שנה + בגלל זה חושש , ושאלה נוספת אם עושה את הניתוח לתיקון צירים בברך והשתלת סחוס האם זה יציל אותי בעתיד או עדיין יהיה צריך להחליף את הברך?

מנהלי פורום פגיעות סחוס