תאונת עבודה פציעה בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

26/06/2016 | 01:06 | מאת: שירן פרץ קאופמן

אני לפני 3 חודשים נפלתי מסולם וקיבלתי מכה בברך היה לי חשד לקרע במינסקוס ולפני כמעט חודש עשיתי mri והתוצאות היו תקינות ואני סובלת מכאבים בברך בהליכה ומרגישה גם שהברך כאילו משוחררת עכשיו גם הרופאים אמרו שיש כמות של נוזלים ברמה בינונית עכשיו רציתי לדעת האם באמת הבדיקת mri תקינה או ב100 % כי לא הגיוני שאני ככה עם כאבים ואין שום דבר.עכשיו שלחו אותי למומחה ברך שיבדוק אם לעשות לי ארטוסקופיה אבל סתם מעוניינת לדעת מה לעשות

במידה ובדיקת MRI תקינה הרי שרגישותה מתקבת ל 95%, כלומר הסבירות שיש מימצא שלא נראה ב MRI פחותה מ 5% נממליץ הערכת מומחה לברך

מנהלי פורום פגיעות סחוס