עדכון-אשמח לעזרתך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

16/06/2014 | 00:55 | מאת: ש

בנוסף לכתוב מעלה, עברתי בדיקת מיפוי כל גופי+SPECT שיצאה שלילית-שלד תקין וכך גם הצלעות. לצערי אע''פ שבהפניה למיפוי ביקש רופא המשפחה מיפוי תלת-שלבי, החליטו הרופאים שם לעשות מיפוי יחיד כשעה וחצי לאחר ההזרקה. אך הכאבים ממשיכים ואף מתגברים. להזכיר שעשיתי כבר US בית חזה ושדיים שיצא תקין גם כן, ובבדיקות דם לגורם ראומטי-שלילי, מדדי דלקת מעט מוגברים ובדיקת אנטיבודיז למחלות אוטואימיוניות-שלילית. בשתן-מעט תאים לבנים. בהתחשב בכל המכלול-לאן להמשיך מכאן, איזה עוד בירורים כדאי לעשות כי הכאב ממש מסיח את דעתי מפעולות היומיום? MRI-לא הצלחנו לקבל הפניה אפילו מאינספור מומחים אע''פ הבדיקות המקרינות הרבות שעברתי השנה (פירטתי בהודעתי המקורית כמה הודעות מטה). מCT אני מעדיפה מאוד להמנע בשל אותן בדיקות רנטגן רבות. האם לדעתך כדאי לעבור CT בכל זאת? תודה רבה.

16/06/2014 | 00:57 | מאת: ש

http://www.doctors.co.il/forum-3929#message-6552 ותשובתי להודעתך-http://www.doctors.co.il/forum-3929/message-6599#message-6599

על פניו עולה כי הנושא הופך להיות מורכבמדי מכדי להפתר על גבי הרשת. ממליץ בכל מקרה על אף בדיקות הדם הערכת ראומטולוג וגם מרפאת כאב רפואה שלמה

מנהלי פורום פגיעות סחוס