בירור תוצאות mri ארתרו

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

28/04/2014 | 15:38 | מאת: sahar

שלום הינני בן 23 סובל מכאב וקליקים בברך שמאל כשנתיים מתוצאה של נפילה לפני שנה עשיתי אורטוסקופיה ללא ממצאים , הכאב נימשך ולכן הופנתי לצילום mri ארתרו ולהלן התוצאות : שיניי סיגנל בסחוס של הטרוכלאה בחלקה המרכזי,מלווים באי סדירות קורטיקלית ובצקת לשדית תת קורטיקלית . ובסיכום רשום: פגם סחוסי בטרוכלאה דרגה 1 . אשמח לדעת מה המשמעות של זה מה הטיפול בזה , אם אפשר ספורט. תודה רבה

נזק סחוסי קל (דרגה 1 הינה הקלה ביותר)לקדמת הברך. הטיפול צריך להיות משולב - פיזיותרפיה ובמידת הצורך נוגדי דלקת ותוספי מזון תומכי סחוס. ניתן לבצע פעילות גופנית שאינה כרוכה בכאב ולהמנע מכריעה, ישיבה בכפיפה ועלית מדרגות מאומצת כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס