שחיקת סחוס בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

02/04/2014 | 06:55 | מאת: רימונה

האם זריקת כרבולת אפשר להזריק גם לידיים?איפה עושים את זה?מאחר ואני מבינה שזה לא בסל הבריאות כמה זה עולה?וכמה זמן זה מחזיק?

כעקרון ניתן להזריק לכל מפרק אולם הנסיון הרב ביותר נצבר דוקא בפרקי הגפה התחתונה. עלול הזריקות משתנה בין היצרנים ותלויה בהשתתפות קופת החולים. ניתן לברר בבית מרקחת. ההזרקה מתבצעת ע"י אורטופד או כירורג כף יד. זמן יעילותה משתנה, ובעבודות השונות נצפה אפילו שיפור של עד כשנה. כאמור הכל תלוי הבמיקום, ספר הפרקים המעורבים, עוצמת השחיקה - ולכן כדאי והוועץ באורטופד מטפל כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס