ACL משוחזר לא נראה ב- MRI

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

01/02/2014 | 01:43 | מאת: ענת

שלום, שנתיים לאחר שיחזור רצועה צולבת קדמית, מצב הברך יציב אך ב- MRI לא נראית הרצועה הצולבת המשוחזרת. האם זה אומר שהרצועה נקרעה ולא קיימת? או שלא ניתן לראות שיחזור ב- MRI? מה הטיפול הנדרש.? תודה

שבוע טוב כעקרון ניתן לראות רצועה משוחזרת ב MRI בדיקת ה MRI היא בדיקת עזר. אם הבקך יציבה ואין תלונות של העדר יציבות, אז יתכן שבחתכים בהם בוצע ה MRI לא נראתה הרצועה על אף שהיא קיימת בכל מקרנ ממליץ לפנות לאורטופד ולא להסתמך רק על הפענוח

מנהלי פורום פגיעות סחוס