שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

21/01/2014 | 17:31 | מאת: תמר

אני בת 76 סובלת מכאבי ברכייםקיבלתי זריקות קורטיזון דיקור וכוו..אני מבקשת לדעת פרטים על זריקות "סנויסק" איפה ניתן לקבלן ?למי זה טוב?כמו כן שמעתי על זריקות ג"ל האם ברפואה הן מוכרות?תודה על המידע בברכה תמר

סינויסק הינו אחד מתכשירי חומצה היאלורונית, חומר בעל חשיבות בהזנת הסחוס ומרכיב אנטי דלקתי. ככלל, ככל ששחיקת הסחוס קשה יותר הסיכוי שההזרקה תעזור נמוך יותר. ניתן להשיג את הזריקות עם מרשם רופא בכל בית מרקחת. החומר מוזרק ע"י אורטופד איני יודע למה הכוונה בזריקות גל ומה הם מכילים.

מנהלי פורום פגיעות סחוס