אוסגוד שלטר

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

04/12/2013 | 20:34 | מאת: שגיא

היי כבר במשך כמה שנים יש לי אוסגוד שלטר הלכתי לפני כמה חודשים לאורטופד של קופת חולים והוא המליץ לי על ניתוח להוצאת עצם גרמי לאחר מכן הלכתי לאורטופד פרטי והוא אמר שלא צריך ניתוח זה יעבור מעצמו אבל הכאבים רק גודלים גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ וגם אני מרגיש בזמן האחרון לחץ באזור מה שלא הרגשתי לפני כדאי לשקול שוב פעם את ההצעה של הניתוח?

ברב המקרים הגורם לכאב אינו המקטע הגרמי לכשעצמו אלא עומס היתר בכדי לקבל החלטה מושכלת יש צורך בבדיקת הברך לראות שאין גורם אחר לכאב, מודיפיקציה לעומסים ואולי אך טיפול PT בהצלחה

05/07/2015 | 05:10 | מאת: rooney

לפני שנה וחצי עברתי ניתוח להוצאת ה"עצם" שיוצרת את כל הבלגן של האוסגוד שלאטר , שנה וחצי וכלום לא השתנה..המקום עדיין נפוח וכואב מאוד לפעמים גם לא ממגע ישיר

מנהלי פורום פגיעות סחוס