קרע ידית דלי במניסקוס המדאלי

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

20/11/2013 | 15:00 | מאת: s

שלום, קרע ידית דלי לאחר נעילות וכנראה פגיעה ברצועה צולבת קדמית. האם אני חייב לעבור ניתוח?

אורטופדיה ככלל הינה מקצוע העוסק באיכות חיים ולכן אין "חייב". בפציעה משולבת של מנסקוס וצולבת קיימת המלצה גורפת בספרות לניתוח

27/11/2013 | 11:01 | מאת: s

שלום דר": עברתי את הניתוח והוסר 40% מהסחוס במניסקוס המדיאלי הרופא כתב שלא היה ניתן לתפור,איזה השלכות יכולות להיות לאחר הניתוח על יציבות הברך ולגבי הרצועה הצולבת הקדמית וכנראה ויש קרע קטן הוא לא ציין כלום. תודה

מנהלי פורום פגיעות סחוס