מכה יבשה בברך ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

04/07/2010 | 08:38 | מאת: נדב

בוקר טוב לכולם, אני בן 31 , בריא בדרך כלל . לפני שבוע נפלתי מאופניים,קבלתי מכה יבשה בברך ימין,מהפגיעה היתה לי נפיחות קלה באזור הפיקה,בתחילה צלעתי ולא הצלחתי לישר את הרגל,אבל חצי דקה אחרי הנפילה הצלחתי לישר את הרגל וללכת רגיל, עשיתי קומפרס כמה ימים והנפיחות ירדה כמעט לגמרי,אבל לצערי נישאר כאב קל מתחת לבליטה של עצם ברך ימין(אם הבנתי נכון זה ניקרא פיקה) שאני נוגע באזור מעט כואב, למרות הפציעה חזרתי לשחק טניס,והתעלמתי מהכאבים הקלים שחשתי בהליכה. רציתי להתייעץ מה אתה ממליץ האם חזרה לטניס עלולה לסכן את הברך? האם זה קשור אולי למינסקןס חשוב לי לציין שאני מצליח לעשות תנועה מלאה עם הרגל וללא מוגבלות. העיניין דחוף מאחר ואני נמצא לפני תחרות

שלום רב כפי שניתן להבין ממכתבך, הפגיעה איננה קשה. ע"פ תאורך לא נראה שיש קשר למניסקוס. באשר לחזרה לשחק טניס, במידה ואין כאב המפריע לך, אינני רואה מניעה מלחזור ולשחק, במידה ויש כאבים , פנה לבדיקה חוזרת. בברכה ד"ר רון ארבל

מנהלי פורום פגיעות סחוס