רגל שמאלית אישתי

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

07/06/2013 | 03:57 | מאת: משה

שלום ד"ר אישתי בת 53 עבדה כמטפלת בילדים קטנים במעון לפני התחלת עבודתה היתה בריאה לחלוטין לאחר 3 שנות עבודה היתה מגיעה הביתה ובעת מנוחתה אפילו בלילה שהיתה עושה תנועה קטנה ברגלה השמאלית החלה צועקת מכאבים היה מיקרה שכל כך כאב לה שהחלה לצעוק השכנים דפקו בדלת שמא קרה לה משהו לפי דברי האורטופד בעיות בסחוס הברך מה גם שלאחר CT נתגלו בעיות בגב וגם שם הכאבים נוראים שהיא הולכת רואים בברור שרגלה השמאלית נוטה הצידה בקושי הולכת ובקושי יכולה להרים איזו שקית קטנה מקניות מה ניתן לעשות תודה רבה

צריך להתיעץ עם האורטופד המטפל - טיפול תרופתי - משככי כאב ונוגדי דלקת, פיזיותרפיה, רפואה אלטרנטיבית ועוד... רפואה שלמה

מנהלי פורום פגיעות סחוס