פציעת ברך...

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

10/04/2013 | 18:32 | מאת: יעקב

שלום לך סובל מהברך כבר כמה שנים בעקבות מכה בעצם הפיקה הכאב הוא בעמידה מרובה בכיפוף ממושך או לפעמים בלי שום סיבה בבדיקה האחרונה של סיטי נמצא ציסטה קטנה על שם ביקר... הכאב חיצוני באזור פיקת הברך אציין שעברתי בעבר שתי אורטוסקופיות שלא הועילו...מה התרופה אני סובל בבקשה?

לצערי ללא מידע על מה שנצפה בארטרוסקופיות, וללא בדיקה גופנית קשה "לתת תרופה". על סמך הסיפור הסבירות הגבוהה ביותר הינה כי קיים נזק סחוסי בפיקה. ממליץ להתיעץ עם אחד ממנתחיך כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס