כאבים עזים בצואר

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

28/03/2013 | 15:14 | מאת: שי

שלום רב אני בן 64. אני סובל כחצי שנה מכאבים עזים בצואר עם הקרנה לכתף וליד ימין. זה התחיל בכאב עמום בעורף ועם הזמן החמיר והתפשט לכיוון האוזן לכתף וליד ימין. עשיתי צילום רנטגן,והלכתי עם התוצאות אל האורתופד.הוא אמר שנשחק לי הסחוס ואין מה לעשות. פשוט חיים עם זה. אני שואל האם אכן אין טיפול לרפא בעיה זו? האם אכן אצטרך לסבול כך את שארית חיי? האם אין דרך כלשהיא להצמחת הסחוס מחדש? רציתי לציין שהכאבים כ"כ עזים שזה מגביל אותי בתיפקוד היומיומי וכמו כן קשה לי להירדם בלילה מרוב כאבים.

כאביה מתאימים לגירוי שורשי צוארי. אם טיפול פיזיותרפי אינו מקל יש לדעתי לבצע הדמיה מתקדמת יותר CT צואר, ולטפל לפי מימצאיה חג שמח

מנהלי פורום פגיעות סחוס