כריתת פיקה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

22/11/2012 | 18:02 | מאת: טומי

ליפניי שנתיים עברתי תאונה אופנוע כיום אני חסר פיקה בברך ללא יכולת לתפקד האם אפשר לעזור ליציבות הרגל רופא אומר לי לקבע לקבע את הרגל שהרגל זאת אומרת שאני ילך רק עם הרגל כמו עץ כאילו שלא יהיה לי את היכולת לקפל את הרגל אודה לתשובה טומי

הרחקת פיקה אינה מובילה כעקרון לחוסר יציבות - זה עלול להוביל לחולשה מסוימת בכח השריר ולמגבלת טוח. לא ברור לי מה היו ממצאי הבדיקה הגופנית של הברך. כמו כן לא ברור מה היו ממצאי סקירת הברך בניתוח אותו עברתה ממליץ על הערכת אורטופד כולל בדיקה גופנית מדוקדקת ולראות האם ניתן להביא מזור לבעיותך בדרך אחרת כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס