שחיקת סחוס במפרקי בלסתות

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

30/10/2012 | 23:44 | מאת: שלומית

ראשית, המון תודה לך ד"ר , על פורום המועיל ,ויישר כוח למפעילי האתר. רציתי לדעת האם יתכן כי כאבים במפרקי-חיבור הלסתות נובעים מסחוס שנשחק ? במידה וכן, האם רואים זאת בצילום, ומהו הטיפול הניתן להפחתת הכאבים ,במפרקי הלסתות בעת האכילה ? בתודה מראש שלומית.

שחיקת סחוס יכולה להוביל לכאב וברוב המקרים נראה בצילום. כפי שאמרתי הטיפול הינו במסגרת רופא פה ולסת או אף אוזן גרון ולא אורטופדי אני מניח שהטיפול משולב פיזיותרפי וטיפול תרופתי נוגד דלקת ותומך סחוס

31/10/2012 | 19:37 | מאת: שלומית

בתשובתך עזרת לי מאוד. תודה !

מנהלי פורום פגיעות סחוס