פגיעה בסחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

01/07/2010 | 23:42 | מאת: מני

לפני כחודשיים בתאונת רכיבה נפגעה ברכו של בני.(12) הילד מתאמן בקבוצת רכיבה 3 פעמים בשבוע. הכאבים התמשכו ולאחר כחודש ביצענו שיקוף של הברך. רופא אחד לא מצא כל בעיה, רופא שני אסר על על המשך אימונים. הילד טוען שהכאבים פסקו ואני מבולבל קצת. אפשר לקבל אולי חוות דעת ראשונית האם באמת יש כאן בעיהאשר דורשת טיפול או בחינה מעמיקה? מכירים אולי בעל מקצוע אשר יוכל לסייע ובנוסף להתוות תוכנית אשר תסייע לשמור על הכושר ולו באופן חלקי מבלי לשבת בבית 3 חודשים? תודה מני

שלום רב לא ברור מדוע הרופא השני אסר על המשך האימונים, האם מצא ממצא פתלוגי? כמובן שללא בדיקתו של בינך ועיון בבדיקות הדימות, לא ניתן לקבוע ממה הוא סובל ומה הטיפול הנכון. בברכה ד"ר רון ארבל

15/07/2010 | 20:08 | מאת: רונית שקד

היי מני. אשמח לעזור לבן שלך. בקשר לתכנית פעילות המתאימה לו גם בחזרה לאימוני הרכיבה אתה יכול להיכנס לאתר שלי וליצור איתי קשר דרך האתר שלי WWW.RONITSHAKED.NET

מנהלי פורום פגיעות סחוס