שחיקת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

20/09/2012 | 10:57 | מאת: דבורה י

אני בת 64 ויש לי כאבים עזים בברך כבר חצי שנה. בצילום גילו היצרות עקב שחיקת סחוס. קיבלתי כדורים לכאבים אבל זה אסור לקחת יותר מידי. מידי פעם יש הפסקות בכאבים אבל כשהם באים זה ממש נורא!!!! ובמיוחד בלילה. על ניתוח לא רוצה לחשוב מה עוד אפשר לעשות? דבורה

ראשית יש צורך לגשת לאורטופד ולהבדק - יש להעריך את טוחי התנועה, ציר הברך, מחלות הרקע ועוד הטיפול רב ומגוון - פיזיקאלי (פיזיותרפיה, רפואה אלטרנטיבית, הידרותרפיה ועוד) תרופתי (נוגדי דלקת, משככי כאב, חומצה היאלורונית) פומי או בהזרקות, וניתוחי. בטוח שאם תדוני עם האורטופד המטפל צוכלי למצוא הקלה על כאביך לעיתים יש צורך בהדמיה נוספת - מעבר לצילום גרידא רפואה שלמה וגמר חתימה טובה

20/09/2012 | 16:53 | מאת: דבורה י

מודה לך מאוד על העזרה המפורטת ואני מקווה לטוב. רציתי רק אם אפשר לדעת מדוע הכאב בא ומדוע נעלם ומה גורם לו לחזור ולבקר אותי... לפני יומיים היו לי כאבי תופת!!!! עכשיו אין!!! ללא כדורים. מה מדליק את הכאב ? גמר חתימה טובה

מנהלי פורום פגיעות סחוס