פגיעת סחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

07/09/2012 | 08:31 | מאת: מיטל

שלום בבדיקת MRI בברך נתגלה לי : מודגם פגם זעיר בסחוס המכסה את האספק התיכון של הקונדיל הפמורלי המדיאלי המערב יותר ממחצית מעובי הסחוס המכסה את האספקט התיכון של הקונדיל הפמורלי המדיאלי בקוטר 2 מ"מ במישור הצדדי פנימי הרופא אמר לי שפגיעה כל כך קטנה לא יכולה לעשות לי את הכאבים העזים שיש לי בברך(מאחור)ובעיקר באזור של המינסיקוס... אשמח לקבל חוות דעת נוספת בעניין

במגבלות העדר בדיקה גופנית, המדובר בנזק זעיר בעובי חלקי וסביר שאינו מוביל לכאב עז

מנהלי פורום פגיעות סחוס