פגיעה בסחוס בעקבות שבר

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

26/07/2012 | 20:28 | מאת: אורטל

שלום, לפני כחצי שנה שברתי את אצבע 2 בפיפ ומאז אני עד עכשיו בטיפולים פיזיוטרפיסטים ללא יכולת כיפוף. אתמול לאחר הפיציוטרפיה הרגשתי כאבים בלתי נסבלים במקום שהיה השבר וזה התנפח ונהיה כחול פניתי לטרם ותוצאת הצילום יצאה ככה: שינויים ארטרוטיים בפיפ עם ציסטה סוב קורטיקאלית וזיז גרמי פלמרי אני לא מבינה מה זה אומר יש לציין כי אובחן גם הידבקות גידייייייייים ודלקת... רציתי לדעת מה זה אומר ואם זה חמור... תודה רבה לכם

הצילום מראה שינויים שחיקתיים כנראה בתר חבלתיים במפרק. האם זה חמור? - המימצא הרנטגני אינו משנה מה שחשוב זה ממצאי הבדיקה - טוח תנועה? חריקות? כאב? כן לא ציינת מה גילך ממליץ להתיעץ עם כירורג כף יד.

27/07/2012 | 14:01 | מאת: אורטל

אני בת 22 ובממצא הוא כתב נפיחות רגישות טווח 0-80 ללא חסר nv או גידי rx ארטריטס וזה מלווה בכאבים בעצם... מה זה אומר כל זה? ואם יכול להיות שאצטרך ניתוח? תודה רבה לך

מנהלי פורום פגיעות סחוס