רגל שמאל כואבת ושורפת מאוד...

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

10/06/2012 | 21:50 | מאת: איתי אריה

אני סובל מכאבי גב כמה שנים אחורה וכרגע המצב הוא שאין לי סחוסים בעמוד השדרה ..למרות זאת אני מתפקד עצמאי .. בזמן יושב יותר מהרגיל......

ההודעה הגיעה מקוטעת

11/06/2012 | 10:40 | מאת: איתי אריה

שלום: אני בן 50 וסובל מפריצת דיסק לאורך עמוד השדרה מצוואר ומטה כולל חוסר סחוס חמור... שגורם לי לבעיות הליכה חמורות בזמן האחרות רגל שמאל בשרירי התאומים וכף רגל כואבים , שורים ונרדמים הרגשה שכאילו אין זרימת דם לרגל... אני מקבל אוקסקנטין 20 מ"ג וזה פשוט לא עוזר .. מצבי מחמיר מידי יום ואין תשובה אמיתית לבעייתי ..אשמח ליעוץ דחוף..מצבי הבריאותי משפיע על מצבי הנפשי ממש....

מנהלי פורום פגיעות סחוס