שחיקת סחוס מוחלטת

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

23/07/2010 | 14:43 | מאת: שי

אימי סובלת משחיקת סחוס מוחלטת ואני הבנתי שהפתרון היחידי הוא ניתוח, אבל בכל זאת אני הייתי רוצה לדעת אם יש פתרונות שיכולים להפחית את הכאבים. אני שמעתי על השתלת סחוס, האם זה יכול לעזור?

השתלת סחוס הינה פתרון אפשרי עבור פגיעות מקומיות (עד כ 4-5 סמ"ר) ברוב המקרים פגיעות הנובעות מחבלה. שינויים שחיקתיים בגיל המבוגר לרוב מפושטים יותר. לפי שיעור השחיקה, מנח הרגל וממצאי הבדיקה הגופנית יכול האורטופד המטפל להעניק טיפול אשר יוכל לסייע דרך טיפול פיזיקאליף אורטותי ומדרסים וטיפול תרופתי כולל הזרקות לברך יש להתיעץ באורטופד מטפל בתודה

מנהלי פורום פגיעות סחוס