שיחזור acl !

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

01/11/2011 | 13:02 | מאת: מתן

שלום , שבוע הבא אני מועד לניתוח שחזור רצועת acl הקרוע אצלי אני מאוד מאוד מעוניין לשמוע את חוודת דעתכם המומחים על שתל אלוגרפט שאותו הולכים לשחזר לי את הרצועה מחברת mtf ולדעת מניסיונכם אם זהו מוקד הצלחה גבוהה שיחזיר אותי לעסוק בספורט! האם עדיף שתל מהגוף או את השתל הזה ( אני בן 21)

היתרון בשתל - נמנע הנזק מלקיחת שתל עצמוני של המטופל, זמן הניתוח קצר יותר, והשיקום לאחר השימוש בשתל קל יותר לטוח הארוך קשה לאמר שיש הבדל מובהק בין השימוש בשתל אלוגרפט או בשתל עצמוני

02/11/2011 | 13:16 | מאת: מתן

כן הנתונים הללו ידועים לי בגלל זה אני עם חצי בטחון הולך לזה החצי השני מעורר משום שאני לא יודע הבדלים... ידוע לך מניסיונך שראיתה מישהו שעבר ניתוח עם אלוגרפט ולאחר מספר שנים נקרע שוב\בעיות ברכיים חוזרות?

מנהלי פורום פגיעות סחוס