פגיעה בסחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

01/07/2010 | 15:21 | מאת: יוני

מהי הפעילות הספורטיבית המותרת לאחר פגיעה בסחוס בברך בדרגות הבאות ולאחר ניתוח : 1.נזק דרגה 4 MFC. 2.נזק דרגה 3 סולקוספמורלי. 3.נזק דרגה 1 בפיקה. 5 חודשים לאחר הניתוח עדיין ישנה צליעה בהליכה ולפעמים בריחה של הברך עקב דלדול של שרירי הירך,קושי בעליית מדרגות,וכאבים חזקים בנסיון לרוץ. כמו כן בבקרים לוקח זמן עד שהברך חוזרת לעצמה בעיקר בהתעוררות. האם זהו המצב שאני אמור לחיות עימו,אני בן 32. לציין כי הוזרק לי לברך דיפרוספן ולידוקאין ולאחריו סדרה ראשונה של ארטריז אך ללא הועיל

שלום רב פגיעה סחוסי כפי שמתוארת במכתבך איננה ניתנת לטיפול בזריקות, אתה זקוק לטיפול דפניטיבי, טיפול לצמיחת סחוס חדש. יש שיטות שונות ותלוי מה גודל הפגיעה ועומקה, בנוסף יש לברר מצב הרצועות שלך הואיל ולדבריך אתה סובל מ"בריחות" של הברך. בברכה ד"ר רון ארבל

מנהלי פורום פגיעות סחוס