שברים בכף רגל דחוף

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

06/09/2011 | 21:22 | מאת: לי

שלום לפני ארבעה ימים ניניו לי שברים בכף הרגל וגיבסו לי מהאצבעות עד מתחת לברך ועטפו בתחבושת. קבעו לי ביקורת לאחר עשרה ימים ואמרו לא לדרוך על הרגל. קבעו ביקורת לאחר 10 ימים ואמרו לא לדרוך על הרגל. האם ישימו גבס דריכה בביקורת או שמע יש סיכוי שפשוט יורידו את הגבס וזה מאחוריי? אני לחוצה כי לא הסבירו לי כלום... תודה לי

הכל תלוי בסוג השבר, ברוב המקרים יעשה צילום ביקורת בגבס ואז יוחלט, אולם כאמור כל מקרה לגופו

מנהלי פורום פגיעות סחוס