הזרקת חומצה הלרונית לתוך מיפרק הירך והברך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

18/07/2010 | 15:18 | מאת: יעל

בחודש האחרון עברתי 4 הזרקות של חומצה הלרונית לתוך מיפרקי הברך והירך. 90% מהכאבים ירדו, וגם הזקיפות וההליכה השתפרו מאד. מה דעתו של המומחה על סוג הטיפול הזה, ולכמה זמן לדעתך הוא מחזיק.

ראשית אציין כי עם הצלחה לא ניתן להתוכח ובמקרה שלך נראה שזאת הצלחה. שיעור העזרה ומשך הזמן שהיא נשארת לאחר הזרקת החומצה ההיאלורונית נמצאים בכקורולציה הפוכה למידת הפגיעה הסחוסית ולשיטחה. העובדה שהיה שיפור כה דרמטי נותנת תקוה כי השיפור ישאר לזמן רב

21/12/2010 | 00:06 | מאת: מבקשת עזרה

יעל אני צריכה את התשובות האלה ,במידה ואת יכולה לעזור אני אשמח. איפה ביצעת את ההזרקות...בביח או פרטי . אם כן איפה. ואיזה סוג של זריקות יש הרבה ומאוד חשוב לדעת את החברה ואם זה עזר לך אז זה מאוד מעודד. אודם לך על התשובות במידה ותראי את הבקשה. תעני לי באתר. תודה

מנהלי פורום פגיעות סחוס