תוצאת mri ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

04/07/2011 | 16:04 | מאת: אורלי

שלום רב, בבדיקת mri ברך, קיימים פגמים סחוסיים חלקיים בסחוס הפתלה דרגה 2-3 על פני patellar ridge. סחוס הטרוכלאה יחסית שמור, נוזל בכמות קטנה בסמוך. מה זה אומר דרגה 2 -3? זה חמור? מה המקסימום?יש לי כאבים ותחושת בערה באה והולכת בברך. יש לי גם כאבים חזקים בירך, איזה בדיקות אפשר לעשות לירך חוץ מצילום רנטגן רגיל? תודה תודה

פגם סחוסי דרגה 2-3 הינו פגם בעובי חלקי, כשהדרגה הגבוהה ביותר היא 4 - עצם חשופה. קיימת גם חשיבות לשטח המימצא ולא רק לעומקו. ביחס לטיפול לכאבייך והדמית הירך - יש להוועץ באורטופד מטפל וזאת בהתחשב במחלות הרקע וממצאי הבדיקה הגופנית בהצלחה

מנהלי פורום פגיעות סחוס