תודה על תשובתך המהירה שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

22/04/2011 | 14:22 | מאת: שרונה

כפי שציינתי אני בת 20 יש לי שחיקת סחוס באזור הפיקה בדרגה 33 גבוהה כך נאמר לי בבקשה תעשה לי קצת סדר כי לא ברור אם אפשר לחזור לפעילות אירובית וספורט במידה ולא יהיו לי כאבי השאלה היא אם זה לא יגרום לשחיקה נוספת האם זה בסדר לרקוד ולהתעמל אם אין לי כאבים בברך ולא יהיו לי נזקים בתווך הארוך לגבי תחושת הבערה והשרפה שציינתי היא רק ברגל אחת מה דעתך ושאלה אחרונה האם מיפוי עצמות יכול להראות שחיקת סחוס תודה וחג שמח

במידה ואין כאב בעת פעילות ניתן לבצעה. מיפוי עצם עשוי להראות את תגובת העצם לשחיקת הסחוס - זו אינה בדיקת הבחירה להדגמת סחוס. חג שמח

מנהלי פורום פגיעות סחוס