תודה חג שמח שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

21/04/2011 | 12:09 | מאת: שרונה

רציתי לדעת אם הידרותרפיה בנוסף לפיזיוטרפיה תעזור לי ועד מתי אני צריכה לשתות את התוסף מזון ארטריל עברו כבר 3 חודשים והאם זה לכל החיים ואם אין תופעות או נזקים מהארטריל שאלה נוספת לאחרונה אני מרגישה לפעמים שהרגליים שלי כאלו נשרפות תחושה של בערה וזה מאוד כואב רציתי לדעת ממה זה נובע להזכירך כתבתי כי באם אר איי אובחן נזק סחוסי בפיקה בדרגה 33 אני בת 20 תודה וחג שמח נופר

במידה ודלדול השריר משמעותי הידרותרפיה עשויה לסייע. אם ארטריל לא סייע תוך כשלושה חודשים הסיכוי שהוא יעזור נמוך. אם הוא יסייע ניתן להמשיך - הוא נחשב כתוסף מזון ולא כתרופה (למרות שניתן דרך מרשם המקנה הנחה). תחושת השרפה להבנתי הינה בשתי הרגליים כך שברור שהיא אינה נוגעת לנזק בסחוס. היא עשויה לנבוע מבעיות אורטופדיות אולם לרוב הסיבה היא אחרת - חסר ברזל B12 ועוד. ממליץ הערכה ראשונית של רופא המשפחה חג שמח

מנהלי פורום פגיעות סחוס