כונדרומלציה פטלה ואופניים

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

27/02/2011 | 09:32 | מאת: mienrva

בת 26 סובלת מ-CMP לדעת הפזיותרפיסט בגלל iliotibial band syndrome נתן תרגילי חיזוק+טייפינג+המליץ על רכיבה על אופניים אני מאד נהינית לרכב. לא כואב לי בזמן הרכיבה, אבל לעיתים מופיע כאב לאחר כמה שעות או יום ואיני יודעת אם זה קשור. האם הכאבים יכולים להופיע באיחור? אם כן, האם מותר להמשיך לרכב?

הכאבים עשויים להופיע באיחור. אם אין כאב בעת רכיבה ניתן להמשיך, אולם יש צורך בפיזיותרפיה ובהמשך תרגול על מנת להוביל לאיזון שרירי - הגורם לתסמונת הנידונה כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס