כאבים עזים בברך ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

24/02/2019 | 21:48 | מאת: בני

עשיתי את כל הצילומים האפשריים לברך ששללו המון דברים כעת הגיעו תוצאות mri וכך כתוב : תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של ברך ימין: הבדיקה בוצעה בטכניקת TSE בשקלול PD, T2, T1 במישור סאגיטלי, אקסיאלי וקורונלי. סיבת ההפניה- כאבים חזקים בברך ימין. ללא שינוים פתולוגיים מלשד העצמות. הגיד הפטלרי והקוודריצפס תקין. רצועות צולבות תקינות. מניסקוסים תקינים. רצועות קולטרליות תקינות. נוזל בגדר הנורמה. הודגמה בצקת והתעבות של הסחוס הפטלרי אחורי, ללא סימנים של שחיקה. בסיכום: סימנים של דלקת/בצקת בסחוס הפטלרי אחורי בפצט הלטרלי. אשמח לתשובתכם - תודה רבה

כנראה שכאביך נובעים מהפגיעה בסחוס הפיקה, אולם יש צורך לבדוק אותך ולראות שאמנם זה כך. לא תמיד יש קורלציה מלאה בין ממצאי ה- MRI והממצא הקליני

05/03/2019 | 12:17 | מאת: בני

תודה על תשובתך רציתי לדעת מה זה בצקת ודלקת בסחוס הפטרלי?

מנהלי פורום פגיעות סחוס