תומך/מחוך לפגיעה סחוסית

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

31/10/2018 | 09:34 | מאת: אמיר

שלום רב, לפני 3 שבועות אובחן אצלי נזק סחוסי בקוטר 1.6 סמ ובגובה 1.2 סמ בברך ימין בצד הפנימי (פגם בסחוס המכסה את מרכז הטרואכמה וקדמת הקנדיל הפמורלי המידאלי עם שבבי סחוס) האם יש תומך/מחוך לברך שיכול לשמור על הברך בעת פעילות פסורטיבית

ניתן להעזר בחובק עם טבעת סיליקון סביב הפיקה. חובק שכזה עשוי לייצב את הפיקה ולמנוע כאב. מאידך הוא יכול גם להוביל להחמרה בכאב - שכן הוא עלול להדק את הפיקה על מקום החסר. הכי פשוט לנסות ולראות.

מנהלי פורום פגיעות סחוס