המרכז

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

06/12/2010 | 23:09 | מאת: זהבי רון

אחרי 41 הקרנות לסרטן הערמונית ושתי זריקות הורמונאלית סופר פקט תת עורית התחילו כאבי ברכיים בברך ימין ולאחר מכן בברך שמול בבדיקת m r i יש שחיקה בסחוס 3 אורטופדים וטיפולי זריקות וכדורים לא עזרו לי הכי גרוע לכל רפא יש הצעה אחרת אני מיואש וגם חושש שאולי הזריקות וטיפול ההורמונאלי גורם להבעיה מבקש כל מידע שיכול לעזור והכונה תודה רון

לא ברור מה היו ממצאי ה MRI ומה הוזרק לברך. לא צריך להיות מיואש. יש לפנות לאורטופד שאתה סומך עליו שיטפל בך. האפשרויות הטיפוליו לא רבות - טיפול שמרני או ניתוחי בדבר החשש לקשר להזרקות יש להוועץ באונקולוג המטפל בתודה

מנהלי פורום פגיעות סחוס