שחזור סחוס בקרסול כתחליף לניתוח הצמדת עצמות

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

18/03/2017 | 20:00 | מאת: קובי

אני סובל מפגיעה בקרסול שאובחנה בCT כ: "שינויים ארתרוטיים קשים במפרק סוב טלרי שמאל" נאמר לי שהפתרון הוא הצמדת העצמות במצעות בורג בניתוח. האם ניתן לבצע שיחזור סחוס או הזרקת תחליף סחוס במקום הניתוח? האם יש משהו שמתמחה בסוג כזה של טיפולים?

המפרק הסבטלארי צר מאוד גם במצב תקין ולכן לא מתוארים לגביו ניתוחי שחזור סחוס. לציין כי ניתוח שכזה גם לא טוב כאשר הנזק השחיקתי נרחב. הזרקה מקומית אפשרית במידה ואין הוא מוצר מאוד. יש להוועץ באורטופד מטפל או אורטופד המתמחה בפגיעות כף רגל וקרסול

מנהלי פורום פגיעות סחוס