שחיקה בסחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

04/12/2010 | 11:42 | מאת: עדן

שלום שמי עדן אני בן 49 ולפני שנה בערך עשיתי תנועה לא נכונה עם הברך שמעתי קליק ואז יש לי כאבים באים והולכים לפני כחודש הלכתי לרופא והוא אמר לי שיש לי שחיקה בסחוס יש אולי איזה טיפים מה לאכול מה לעשות נגד הכאבים או משהו אחר

התלונות אותם אתה מציין יכולות להתאים ךפגיעה במנסקוס, ברצועה או לשחיקה של הסחוס. איני יודע מה היו ממצאי הבדיקה הגופנית אצל הרופא אולם במידה ואינך חש בטוב יש לבצע הדמיה - מיפוי עצם או MRI

מנהלי פורום פגיעות סחוס