וריד הספנה הארוכה משמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/12/2016 | 15:40 | מאת: רנית

שלום ד"ר רם אברהמי שמי רנית בת 41 קבלתי עליך המלצה ממכרה טובה שלי . ברצוני לדעת מה אומרת בדיקת דופלר ורידי הגפיים התחתונות : עם ממצא של וריד הספנה הארוכה משמאל בלתי ספיק בחלקו הדיסטלי של הירך והפרוקסימלי של השוק . מה זה אומר האם עלי להתייחס לתוצאה או שאין צורך לייחס חשיבות ? למרות שאני סובלת מאוד. תודה רנית

16/12/2016 | 13:22 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אפ היית אומרת שלא סובלת כלל התשובה הייתה שלא צרכים לטפל כי וריד שעובד לא ככ טוב לא חובה לטפל . מאידך אם יש כאבים ברגל בעמידה בצקת התקווציות בלילה אז כדאי לטפל בוריד הקלוקל . אי ספיקה פרושו שדם בוריד במקום לעלות רק למעלה גם זולג כלפי מטה ומנפח הוריד . הטיפול השמרני הינו גרב אלסטית הליכה שעה ביום ומנוחה רגל מורמת מעל גובה הלב . העצם הענין אינו מסוכן או מחייב טיפול אך כשיק קליניקה אז רצוי לטפל והאפשריות שונות בין הדבקה בדבק ונה סיל או טיפול בלייזר , גלי רדיו הטרשה רצוי להתיעץ בהצלחה ניתן אצלנו 036557700 שבת שלום

18/12/2016 | 11:23 | מאת: רנית

דר רם אברהמי תודה לך על תגובתך . אני מאוד סובלת מהוריד , אף אחד לא הציע לי גרב אלסטית האם אפשר לקנות גרב אלסטית ללא הפניה ?

מנהל פורום כלי דם ורידים